dilluns, 14 de març del 2011

El club ciclista Serinyà puja al podi de Banyoles.

Ahir es va disputar a Banyoles la prova internacional de BTT on el club ciclista Serinyà Càrniques Juià hi va tenir representació amb nou participants, que de manera constant competiran en aquesta prova internacional compaginant-la amb altres.

En Xavi Roca, en Joan Nicolas, l'Albert Roca, en Jaume Vilar, en Jordi Arteman i en Josep Masdevall varen ser els participants del club serinyadenc que no varen poder pujar el podi de Banyoles, però la seva actuació va ser més que merescuda.

Per altre banda la Laia Fores i la Judith Fores varen tornar a oferir un recital de BTT, en un circuit molt difícil per practicar-lo. Les germanes del club ciclista Serinyà càrniques Juià però varen saber dominar la situació de manera que arribaven a la línia d’arribada en la primera i tercera posició. Tot i ser un molt bon resultat la puntuació situa el conjunt serinyadenc últim de la classificació per equips, un resultat que de segur que s’anirà rectificant fins a final de temporada on el conjunt serinyadenc escalarà posicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada