Esports

Ciclisme.

Ahir es va disputar a Banyoles la prova internacional de BTT on el club ciclista Serinyà Càrniques Juià hi va tenir representació amb nou participants, que de manera constant competiran en aquesta prova internacional compaginant-la amb altres.

En Xavi Roca, en Joan Nicolas, l'Albert Roca, en Jaume Vilar, en Jordi Arteman i en Josep Masdevall varen ser els participants del club serinyadenc que no varen poder pujar el podi de Banyoles, però la seva actuació va ser més que merescuda.
Per altre banda la Laia 
Fores i la Judith Fores varen tornar a oferir un recital de BTT, en un circuit molt difícil per practicar-lo. Les germanes del club ciclista Serinyà càrniques Juià però varen saber dominar la situació de manera que arribaven a la línia d’arribada en la primera i tercera posició. Tot i ser un molt bon resultat la puntuació situa el conjunt serinyadenc últim de la classificació per equips, un resultat que de segur que s’anirà rectificant fins a final de temporada on el conjunt serinyadenc escalarà posicions.

El Club Ciclista Serinyà competirà a proves internacionals.

El Gran Premi Massi de Banyoles 2011 inaugura enguany una nova edició d’aquesta ja clàssica competició de BTT. Alguns dels corredors més destacats del panorama internacional repetiran participació a Banyoles, com Julien Absalon (segon al ranking internacional) que encapçala una llista que arribarà als 500 preinscrits.


Serà, com no podia ser en un marc inmillorable per l'estrena en competicioó internacional dels corredors del SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ, les germanes Fores, el germans Roca, en Joan Nicolas, en Miquel Prat, en Jaume Vilar i en Josep Masdevall.

També han confirmat l’assistència participants de Bèlgica, Holanda, Suïssa, Andorra, França, Finlàndia, Corea, Japó, etc. així com els millors especialistes espanyols com Iñaki Lejarreta, Sergio Mantecón, Carlos Coloma i Rubén Ruzafa, que sens dubte posaran les coses difícils als corredors foranis. Els diferents equips que prendran part en aquesta prova, considerada una copa del món en petit format, faran també, i com ja és habitual, la protocolària presentació oficial el diumenge abans de l’inici de la prova.


El circuit de Banyoles, organitzat pel Club Ciclista Banyoles, serà com en passades edicions. Amb sortida del Parc de la Draga, els ciclistes hauran de fer front a un recorregut variat d'uns 7 km amb constants canvis de ritme. Es tracta d’un circuit divertit on el ciclista s'ha d'esforçar en tot moment i on el públic pot gaudir de valent veient passar els corredors més de 3 vegades per volta.
El Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional també està de celebració ja que enguany celebra el seu 10è aniversari. Aquesta competició s’ha disputat de forma continuada des del 2002 i ha comptat al llarg del seus 10 anys d’història amb la fidelitat de la prestigiosa i reconeguda marca de bicicletes i accessoris MASSI (Casa Masferrer). Un campionat que s’ha anat consolidant any rere any fins a convertir-se en una prova ja indispensable dins el calendari de BTT internacional i on s’han donat cita els millors ciclistes del país i les més destacades formacions estatals i internacionals.
Les seus de Banyoles, Corró d’Amunt i Vall de Lord formaran part, com ve sent habitual en els últims anys, del calendari GP Massi 2011, competició que arrenca aquest 13 de març. Port Ainé, Calaf i Barcelona completaran la resta del calendari.

------------------------------------------------------------------------------------

Futbol

L'equip de Futbol Sènior de Serinyà està marcant una brillant temporada, desprès de pujar a Segona catalana l'any passat els de Serinyà estan mantinguent una bona dinàmica de partits i no estan en zona de descens. Aquesta posició es degut a guanyar partits com per exemple a Breda on, el Serinyà es va endur un partit molt difícil al camp del líder de la categoria per un 2 a 3.