SuccessosSuccessos: L’Obra social “La Caixa” i Mas Casadevall financen una beca.

Aquesta setmana la obra social de l’entitat financera i la residència social Serinyadenca han signat un acord de col·laboració per anar a estudiar als Estats Units.
Els estudis que estan relacionats amb el món de l’autisme promocionen la possibilitat de cursar uns estudis a la universitat de California Davis a Sacramento. Aquest centre (Medical Investigational Neurodesenvelopmental Disorders) és una referència per el món de la investigació.
Anteriorment el centre Serinyadenc també havia tingut contactes amb l’entitat financera per dur a terme projecte de prova pilot.

Successos: L’ajuntament de Serinyà formalitza el CSMS.
El passat dia 22 de Febrer l’ajuntament en el ple municipal va formalitzar la constitució del Consell Social Municipal de Serinyà.
Aquest organisme ja existia però segons l’anunci en la sessió plenària mai s’havia formalitzat, aquest doncs és el motiu que ha portat a l’ajuntament a formalitzar l’organisme.
Tota la informació legislativa sobre el Consell Social Municipal de Serinyà ha estat publicat al BOP de Girona i es pot trobar a la pàgina web de l’ajuntament de Serinyà. L’edicte ha sortit publicat aquests dies, exactament trenta dies més tard de la seva aprovació plenària, fet que evidencia la seva entrada en vigor.


Successos: Serinyà celebrarà el sopar de la dona treballadora.

El pròxim dia 12 de març es durà a terme la celebració del sopar de la dona treballadora a Serinyà. La proposta que ja fa uns quants anys que es va iniciar compte cada any amb un bon nombre de dones que es reuneixen al pavelló poliesportiu de Serinyà per tal de celebrar el seu dia, sumant-se així a la reivindicació mundial que posa de manifest la repressió i la desigualtat que en molts cops la dona ha hagut i malauradament continua encara patint en molts llocs.

El sopar serà el dissabte a les 21:00 hores i es poden recollir els tiquets a Can Xerric i el supermercat Pròxim de Serinyà. El preu és de 15€.