Política

 Josep Antoni Ramon, (GpS-ERC) a assegurat que serà de nou candidat a l’alcaldia de Serinyà, desprès de guanyar les passades eleccions i portar 4 anys de govern. Ramon també ha fet una bona valoració d’aquets quatre anys, hi ha deixat veure que la llista que presentarà el seu grup per el pròxim 22 de maig serà força canviada.

Per altre banda Blanca Sainz (PSC) ha confirmat també la seva candidatura com alcaldable per Serinyà, Sainz que també va entrar a la política en les passades eleccions del 2007, ha al•legat que aquests anys tot i estar a l’oposició li han servit per formar-se políticament. El grup dels socialistes doncs estan preparant ara la seva llista i el seu programa per el pròxim 22 de maig.

Finalment Fina Pujolar (CiU) també ha confirmat la seva candidatura com alcaldable per Serinyà, per Pujolar aquestes eleccions suposen la seva entrada en l’escena política, Pujolar també relleva doncs el fins ara cap de l’oposició Josep Coll, que en els passades eleccions va ser el candidat a l’alcaldia i que ara es retira i deixa pas a Fina Pujolar.

Les eleccions seran el dia 22 de maig, i la campanya electoral començarà el dia 6 de maig.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Els passats dies l’ajuntament de Serinyà ha aprovat inicialment el nou POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal) que ha de marcar el full de ruta a seguir en els pròxims anys en temes de creixement urbanístic a Serinyà, també aquest document ha de regir les normatives aplicables a seguir per tal de fer un bon ús de l’urbanisme.

Aquesta aprovació va tenir el suport del grup de govern de l’ajuntament de Serinyà (GpS-ERC) i el grup de l’oposició (CiU) per altre banda el grup de l’oposició (PSC) va votar-hi en contra al•legant que estaven en contra de l’ampliació de la zona industrial i de la ampliació de sòl urbanitzable en un sector de Serinyà.

Per altre banda Limnos també ha presentat al•legacions principalment aquesta entitat ha denunciat la ubicació de la nova gasolinera de Serinyà, que segons el POUM preveu que canvi el seu emplaçament. Limnos també ha al•legat l’ampliació de sòl industrial i l’ampliació de sòl urbanitzable al pla de Serinyà.