diumenge, 6 de març del 2011

Tres candidatures ja han presentat els seus alcaldables per Serinyà.

Josep Antoni Ramon, (GpS-ERC) a assegurat que serà de nou candidat a l’alcaldia de Serinyà, desprès de guanyar les passades eleccions i portar 4 anys de govern. Ramon també ha fet una bona valoració d’aquets quatre anys, hi ha deixat veure que la llista que presentarà el seu grup per el pròxim 22 de maig serà força canviada.

Per altre banda Blanca Sainz (PSC) ha confirmat també la seva candidatura com alcaldable per Serinyà, Sainz que també va entrar a la política en les passades eleccions del 2007, ha al•legat que aquests anys tot i estar a l’oposició li han servit per formar-se políticament. El grup dels socialistes doncs estan preparant ara la seva llista i el seu programa per el pròxim 22 de maig.

Finalment Fina Pujolar (CiU) també ha confirmat la seva candidatura com alcaldable per Serinyà, per Pujolar aquestes eleccions suposen la seva entrada en l’escena política, Pujolar també relleva doncs el fins ara cap de l’oposició Josep Coll, que en els passades eleccions va ser el candidat a l’alcaldia i que ara es retira i deixa pas a Fina Pujolar.

Les eleccions seran el dia 22 de maig, i la campanya electoral començarà el dia 6 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada