dimecres, 21 d’octubre del 2009

El mes de la Salut a Serinyà

L'Ajuntament de Serinyà ha organitzat pels mesos d'octubre i novembre una dotzena de propostes relacionades amb la salut. Exposicions, xerrades i una caminada popular ompliran la segona edició del "Mes de la Salut" al municipi, que aquest any ha doblat el nombre d'activitats.

Fins a finals de novembre, Serinyà acollirà diferents activitats orientades a tractar alguns aspectes concrets relacionats amb el món de la Salut. Es tracta de la segona edició del "Mes de la Salut", que l'any passat va comptar amb una molt bona acceptació per part dels veïns, i aquest any creix en nombre de dies i de propostes. La primera activitat va ser el passat 8 d'octubre, amb la xerrada "Medicaments, fem-ne un bon ús", a càrrec del Col·legi de Farmacèutics de Girona. I avui començarà la segona proposta, una exposició sobre la vida de Mercè Rodoreda, que es podrà veure a Cal Xerric fins al 18 d'octubre. Fins a finals de novembre s'ha preparat una dotzena de propostes, totes relacionades amb la salut des de diferents punts de vista. L'alcalde de Serinyà, Josep Antoni Ramon, ha explicat que l'objectiu de la proposta és promoure els hàbits saludables entre la població.

Xerrades sobre la Grip A, la cuina natural i ecològica, l'alimentació infantil, la gestió del temps a les famílies o la sexualitat juvenil. Són algunes de les propostes que inclou el "Mes de la Salut". L'alcalde ha explicat que Serinyà compta amb un percentatge de població envellida lleugerament alt en comparació amb altres municipis de la comarca. Tot i això, l'objectiu de les jornades sobre salut volen incidir en totes les edats.

El "Mes de la Salut" es tancarà el 26 de novembre amb la xerrada "Prendre bé el medicament és important!", que tindrà lloc a Cal Xerric a les 4 de la tarda, i anirà a càrrec del Col·legi de Farmacèutics de Girona.

Font: Radio Banyoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada