dilluns, 29 de juny del 2009

Les proves del Caixa Girona del CC Serinyà

En les dues ultimes curses del Trofeu Caixa Girona el CC Serinyà va obtenir grans resultats. No cal dir que el club com a entitat, cada dia també s’està formant més a fons, ja que la seva presència ja és habitual en quasi totes les proves ciclistes de BTT de la província de Girona i fins i tot en altres. Però tret d’aquest alt rendiment que estan oferint com a club, hi ha un altre aspecte a tenir en compte. L’equip de competició. Com ja hem dit en les ultimes proves l’equip també ha assolit grans èxits.

En la prova celebrada a Porqueres l’equip es sentia com a casa, hi tot hi la absència del seu corredor Xavi Roca i Jaume Vilar, les corredores infantils van tornar a pujar el podi ( Judith 2ª, i Laia 3ª ) per altra banda Joan Nicolas va entrar a la 13ª posició, i d’aquesta manera escalà fins a la 7ª posició de la general.

L’altre prova que l’equip va completar va ser ni més ni menys que la Vilajuïga d’ahir al matí, que tot i la intensa calor que queia sobre els camps del municipi empordanès ningú va poder aturar a les bessones que s’adjudicarien els dos graons més alts del podi en infantils de fèmines ( Judith 1ª i Laia 2ª ) Joan Nicolas també va fer un gran paper obtenint la vuitena plaça una més que Xavi Roca que entrà per sota del seu company d’equip. Jaume Vilar en una altre categoria va entrar també a la novena posició. Un indiscutible gran paper de l’equip serinyadenc, que un cop més cal dir que ha estat a l’altura del BTT català.

Per últim, tant sols voldríem afegir les nostres disculpes de cara als lectors d’aquest bloc, ja que per problemes informàtics no hem pogut publicar les notícies del club ciclista Serinyà en el seu moment, agrairíem la seva comprensió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada