dimecres, 10 de juny del 2009

L'equip de competició del CC Serinyà aconsegeix la seva primvera victoria

D'aquesta manera a la pàgina web del CC Serinyà Cendief mostraven la seva alegria per l'exit aconseguit per les seves corredores .

"Molt bon paper dels nostres corredors, aquesta vegada a Malgrat de Mar. És així com la federació de ciclisme obsequia al CC Malgrat otorgant-li l'organització d'aquesta prova, que és la única que es celebra fora de la provincia de Girona.
Avui la Judith Fores ha conquerit la primera victoria al Caixa Girona 2009 en categoria Infantils-Femení, la seva germana Laia Fores ha entrat en segona posició a molt poca distancia d'ella.
Destacar la molt bona actuació de tots els components de l'equip CCSerinya-Cendief Competició: Joan Nicolas, Xavi Roca, Jaume Vilar i Jaume Fores.
Esperem que aquest triomf tingui seguiment aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guixols, ja que el Dissabte a la tarda s'hi disputen els campionats de Catalunya infantils on les corredores del nostre club no hi faltaran.
Com deiem anteriorment, la cita costera a Barcelona ens ha portat sort, en un circuit exigent amb un parell de pujades fortes, trialeres de nivell, juntament amb la calor que apretava de valent i es que es presentava com un circuit dels que en sents a parlar per la seva duresa però al final m'ha semblat que a tothom li havia agradat molt.
El CC Serinya està complint de bon tros les espectatives creades a principi de temporada i avui a Malgrat ha certificat el seu pas a ser un dels equips de referencia en la BTT a nivell provincial, no pas pels seus fixatges estrella a cop de talonari com fan d'altres equips, sino, per confiar amb la cantera, amb el jovent, amb gent de casa entrenats per la junta i amb el valor afegit de que les principals "estrelletes" de l'equip són fèmines."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada