dilluns, 1 de juny del 2009

Gran paper del CC Serinyà CeNDieF ara en carretera.

El passat dissabte dia 30 es va disputar la Copa Catalana infantil de carretera a la localitat de Torroella de Montgrí, en un circuit tancat on els corredors feien 1.2km per voltat segons la categoria. I com era d’esperar l’equip del CC Serinyà – CeNDieF hi va tenir també la seva representació en la categoria infantil. Però per causes professionals de l’esport, Laia fores no va poder competir el dissabte ja que segons informació del club el divendres entrenat va caure i per precaució de lesions més important es va decidir no córrer i poder-ho fer el cap de següent al Caixa Girona de BTT. Per altre banda doncs la única representat Judith Fores va fer un bon paper consolidant-se a la cinquena posició en el transcurs de les 20 voltes que la corredora va haver de fer. Un mostra més de la grandesa d’aquest nou equip que dia a dia ens està mostrant que vol ser un dels grans dins el ciclisme gironí.