dimecres, 17 de juny del 2009

El grup comarcal d'ERC demana més informació de la deixalleria comarcal i que obri els diumenges al matí

El grup comarcal d'Esquerra Republicana demana més informació de la deixalleria comarcal pels usuaris i que el servei obri els diumenges al matí. Paral·lelament, el Consell Comarcal preveu establir horaris i dies concrets per a la recollida de voluminosos.

El grup comarcal d'Esquerra Republicana considera que els usuaris dels diferents municipis no tenen informació suficient dels horaris i el servei que ofereix la deixalleria comarcal. Això provoca que, sovint, enlloc de portar els objectes voluminosos sense ús a l'abocador, s'amunteguin al voltant dels contenidors. El conseller comarcal i alcalde de Serinyà, Josep Antoni Ramon, ha demanat que des del Consell es faci una campanya informativa en aquest sentit, ja que moltes vegades els usuaris no saben que es tracta d'un servei gratuït. A més, per Josep Antoni Ramon, la deixalleria hauria d'estar oberta els diumenges al matí, ja que és quan els usuaris poden tenir més facilitat per apropar-se a l'abocador.

En respostes a aquestes peticions, el president de l'ens comarcal, Jordi Xargay, ha explicat que en aquests moments s'està a punt de renovar el conveni amb la deixalleria, i es preveuen introduir-hi alguns canvis. Per exemple, s'establiran dies i horaris concrets per a la recollida de voluminosos. Xargay ha assegurat que, des de l'ens, ja s'han dut a terme les campanyes d'informació pertinents, i que aquest treball també s'ha de fer des dels propis ajuntaments.

Sobre l'obertura els diumenges al matí, Xargay assegura que si la proposta és factible per qüestions de pressupost i personal, es pot estudiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada