dilluns, 15 de juny del 2009

El Club Ciclista Serinyà de Competició als Campionats de Catalunya

Aquest passat dissabte es va disputar a St. Feliu de Guixols els campionats de Catalunya Infantils de BTT. Una de les proves més importants que es celebren en el calendari català de ciclisme de muntanya amb una molt alta participació i amb més de 170 corredors inscrits, vinguts de tota la geografia catalana.
De nou, un altre èxit pel nostre Club i és així com les corredores del CC Serinyà, Judith i Laia Fores van aconseguir la 2ª i 3ª posició respectivament. El primer lloc es resisteix, doncs la Judith és la segona vegada que repeteix posició.
En un circuit tècnic i marcat per la forta calor, doncs les curses es van disputar per la tarda, a partir de les 16:00 h.
La sortida de la cursa de la Judith i de la Laia es va demorar fins les 18:00 h. però des de les 15:00 h. ja eren escalfant al circuit i també reconeguent el traçat.
Remarcar que el circuit constava de 3.700 metres, on tenien de fer 3 voltes, força trenca-cames i amb el perill afegit d'una trialera molt tècnica amb baixada on abans de començar les curses un corredor es va fracturar la clavícula.
La vencedora de la cursa fèmines va ser l'Anna Ladero del Basolí, una corredora que repeteix corona al campionat, treient-li menys de 2 minuts a la Judith Fores. Per la seva part destacar el molt bon paper de la Laia Fores que després d'haver patit dues caigudes recentment, sembla que està recuperada de les lesions sofertes i de segur que tindrà molt a dir en el Caixa Girona i el que queda de temporada.
Estem al mes de Juny, meitat d'any i per tant toca fer una mica de balanç de com està anant la temporada en la part competitiva del Club.
Des de la junta del CC Serinyà volem felicitar a les seves corredores pels èxits obtinguts fins ara, que no són pocs. D'entrada ja tenim al sac el campionat i sots-campionat de catalunya escolars de BTT que es van disputar a Sant Gregori aquest passat mes de d'Abril. El diumenge passat a Malgrat de Mar la Judith va conquerir la victòria al Caixa Girona i aquest cap de setmana amb el segon i tercer lloc a St. Feliu de Guixols als campionats de Catalunya. Podem assegurar que la temporada està siguent molt positiva pel CC Serinyà, a banda del que facin els corredors mes "grans" en les diferentes categories del Caixa Girona.