dimecres, 20 de maig del 2009

Més trofeus per el CC Serinyà-CeNDieF

Aquest pasat Diumenge es va celebrar al Pavelló Municipal de Platja d'Aro la festa del ciclisme gironí amb l'entrega dels trofeus i maillots de campions de la temporada 2008. Entre les autoritats assistents hi havia Carme Mir, Regidora del Ajuntament de Platja d’Aro, Josep Saguer delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Lluís Barba de UFEC, Xavier Ferrer de Caixa Girona, Juama de Clínica Onyar i membres de la FCC i Delegació de Girona.

Les corredores del CCSerinya-CeNDieF, Judith i Laia Fores van pujar al podi en totes les categories que van participar l'any pasat. A la Copa Gironina cal destacar la victòria absoluta en categoria fèmines cadet de la Judith F. i el segon lloc de la Laia F. En el Caixa Girona un segon i un tercer lloc final respectivament no està gens malament i si hi afegim el segon i el quart lloc als Campionats de Catalunya disputats a Lliçà d'Amunt ens fa dir que el rendiment de les corredores en el 2008 va ser, si més no, espectacular