dimecres, 18 de març de 2009

Serinyà serà el sisè municipi amb més fons de cooperació local del Pla de l’Estany.

El municipi de Serinyà rebrà aquest any 67.226,48 € del fons de cooperació local del Pla de l’estany. Amb aquesta xifrà Serinyà tant sols estarà per sota de Banyoles, Fontcoberta, Porqueres, Cornellà de Terri i Vilademuls que encapçalen els Quatre primers llocs. D’altre banda dir que Crespià amb 40.655,01 es quedarà en el municipi amb menys diners.

La Generalitat de Catalunya reparteix cada any una part dels ingressos directament a les administracions locals a través del Fons de Cooperació Local. Es tracta d'uns diners d'accés directe per part dels ajuntaments i Consells Comarcals, que es distribueixen seguint criteris com el nombre d'habitants, la capitalitat de comarca o la superfície del terme municipal, entre altres. Es tracta de diners que les administracions poden utilitzar per allò que necessitin amb la única justificació d'un informe dels serveis d'Intervenció. El delegat del Govern a Girona, Jordi Martiony, ha indicat que es tracta d'assignacions directes, que els municipis poden destinar al que creguin més convenient. A més, segons Martinoy, la Generalitat ha fet un esforç per mantenir els diners que reben les administracions locals tot i els problemes tributaris i de finançament del Govern.

Del total de més de 151 milions d'euros que reparteix la Generalitat en el Fons de Cooperació Local, el Pla de l'Estany té a la seva disposició 1 milió 780 mil euros.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada