dimarts, 31 de març del 2009

Nova victoria davant un Camós que va negitejar la primera part.


Aquest passat dissabte el Serinyà va rebre la visita del Camós, un rival situat a la part baixa de la classificació, però que no va posar les coses gens fàcils a l`equip que entrenen el tàndem format per Jep Oller i Sito Mondelo.
De tota manera el partit no podia començar de la millor manera,ja que en el segon 25 de partit, una jugada entre Ruiz i “Laudrup” Cepe va acabar amb una assistència de cullera d`aquest últim cap a el Rifle Juanola que sempre apunt, la va finalitzar amb un xut creuat. Tot feia pensar que el partit seria un “passeig”, però res més lluny de la realitat, el Camós va començar a pressionar al mig del camp i robant ràpid la pilota va començar a originar perillosos contraatacs, en una d`aquestes contres, una llançament del porter visitant va caure els peus del davanter “Bafan” que es va plantar sol davant del porter i va fer pujar així l`empat al marcador. El Serinyà es va començar a posar una mica nerviós tot i això va gaudir de nombroses oportunitats per desfer l`empat però sense sort. Poc abans del descans una altre contra molt ben portada pel jugador més mediàtic (aprofitant que no hi ha en Pep) i desequilibrant del Camós i de tota la tercera regional, en Messi Avellana la va executar d`una manera magistral, amb una vaselina que curiosament va agafar Lluna a mitja sortida. Així s`arribava a la fi dels primers quaranta cinc minuts, amb un Serinyà massa nerviós i una mica descol•locat per un resultat que no s’esperava.
A la represa un canvi de sistema 3-5-2, l`entrada de Pitu Juncà i un punt més d`agressivitat va fer que el Serinyà tingues el partit molt més controlat i les ocasions és van anar succeint, Juanola es va carregar l`equip a l`esquena com si fos un cistell i després de fer un pal, va combinar molt bé amb Ruiz per fer l`empat. Ziga Zaga Oller va fer entrar el rapidíssim Portas i juntament amb l`home del cistell i Ruiz varen fer anar de bòlit la defensa del Camós. Així doncs amb tanta qualitat a dalt els gols varen anar pujant en el marcador, el 3-2 altre cop obra del Rifle “ que va firmar un Hattrick” i tot seguit dos més d`en Lluís (tot i estar mig lesionat), l`últim després d`una passada estratosfèrica de Pitu Juncà. Així doncs 5-2 a l`electrònic de la bombonera, un resultat que ens permet sumar 41 punts i situar-nos a una zona privilegiada de la classificació.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada