dijous, 26 de març del 2009

Els dies 1 i 2 d’abril els vehicles agrícoles i els ciclomotors de la comarca podran passar l’ITV a Banyoles


Els dies 1 i 2 d'abril els vehicles agrícoles i els ciclomotors de la comarca podran passar l'Inspecció Tècnica de Vehicles a Banyoles. L'Ajuntament i la Direcció General de Trànsit col·laboren en aquesta campanya amb l'objectiu de facilitar la revisió als conductors i evitar-los el desplaçament als centres oficials.

Segons reforma legislativa, tots els ciclomotors amb una antiguitat superior a tres anys i els matriculats abans del dia 21 de febrer de 2006 han de passar l'Inspecció Tècnica de Vehicles, l'ITV. Per tal de facilitar aquesta nova mesura, la Direcció General de Trànsit ha conveniat amb diversos ajuntaments l'establiment d'un punt mòbil de revisió. En el cas de Banyoles, la inspecció tindrà lloc els dies 1 i 2 d'abril, en un punt que s'habilitarà a l'avinguda de la Farga, just davant del parc infantil Planeta Màgic. Segons ha explicat el regidor de Mobilitat i Via Pública, Lluís Costabella, l'objectiu de la mesura és facilitar la revisió als conductors de ciclomotors de Banyoles i comarca i estalviar-los el desplaçament als centres oficials més propers, a Palamós i Celrà.

En principi, la revisió només es podrà fer a Banyoles els dies 1 i 2 d'abril, en horari de 9 del matí a les 2 del migdia. Tot i això, si hi hagués molta demanda s'estudiaria ampliar el període.

Tothom qui necessiti passar la ITV al punt mòbil de Banyoles ha de trucar prèviament al telèfon 902 31 32 31 per reservar dia i hora.












Font: radio banyoles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada